Защита на личната Ви информация от DOMISIMA.COM

Сигурността и защитата на поверителността на личните ви данни са важни за нас.

Извършваме дейността си в съответствие с приложимите закони за защита на личните данни и за сигурност на данните. Представената по-долу политика ще ви помогне да разберете какви данни може да събираме, по какъв начин ги използваме и пазим и с кого можем да ги споделяме. DOMISIMA.COM зачита правото за поверителност на личните Ви данни в интернет, когато използвате наши уебсайтове и комуникирате с нас по електронен път. Вземаме необходимите мерки за опазване на предоставената ни от Вас лична информация.

Събираме само такава информация, която Вие доброволно ни предоставяте и каквато е необходима за предоставяне на услугата ни за вас, а именно: име и адрес на е-поща. Може да ни дадете и физически адрес и телефонен номер, за да Ви доставяме Ваши заявки и да Ви информираме за наши продукти, промоции, организирани от нас курсове и семинари, и да Ви държим в течение на всичко, което представлява интерес за Вас. Само упълномощени членове нашия персонал имат достъп до Вашите персонални данни. Вашите лични данни се използват само за целите, за които сте ни ги предоставили, както и за поддържане на връзка с Вас при нужда. Статекс ООД никога няма да споделя информация за личните Ви данни с никоя бизнес организация или други лица, които имат намерение да я употребяват за каквито и да било цели, освен с правителствени органи и юридически изпълнителни агенции, ако се поиска от нас да направим това съгласно изискванията на законите в Република България или за да защитим фирмените си правата или правата на нашите клиенти и обществото

По всяко време имате право да искате от нас да престанем да се свързваме с Вас посредством е-поща, както и да заличим Ваши лични данни от системата ни.

Ние не изпращаме непоискана е-поща (СПАМ) и няма да употребяваме Вашите лични данни (включително адреса на Вашата е-поща) за директен маркетинг или в комуникация за обратна връзка с Вас, освен ако не сте ни дали Вашето ИЗРИЧНО разрешение. Това се нарича ‘OPT-IN’ съгласие. Също така, ние не споделяме личните Ви данни с никаква фирма – трето лице, която възнамерява да използва личните Ви данни за СПАМ съобщения по е-поща. Уебсайта ни Ви дават възможност да получавате маркетингова информация с е-поща. Всяка изпратена от нас е-поща Ви дава възможност по всяко време да спрете да получавате маркетингови съобщения с електронната поща. Ако поради някаква причина смятате, че сте получили е-поща СПАМ от нас, моля да ни информирате чрез формите за контакт на нашите сайтове. От време на време може да помолим посетителите на уебсайта ни да отговорят на въпроси, отнасящи се до съдържанието на уебсайта, нашите продукти и услуги. Може да питаме за възраст или диапазон на възраст, пол, и/или друга неперсонално разпознаваема информация. За целта на тези проучвания и изследвания можем да добавим информация, получена от заявките (cookies) към Вашите отговори, но няма да се иска никаква персонално разпознаваема информация. Събраните лични данни не се свързват с никаква персонална информация, която може вече да сте ни предоставили. DOMISIMA.COM периодично прави промени и корекции в настоящето уведомление за защита на лични данни. Моля редовно да проверявате тази страница, за да сте в течение на евентуални промени и как същите може да Ви засегнат.

Защо трябва да приема условията на това Уведомление за конфиденциалност на данни?

DOMISIMA.COM не използва Интернет, за да събира и обработва персонална информация. Дейноста ни включва обработка и предаване на личните Ви данни. Настоящето Уведомление за конфиденциалност Ви осигурява цялата необходима информация, за да направите Вашия информиран избор дали да използвате този уебсайт и да ни изпратите личните си данни или не. Ако искате да Ви предоставим определени услуги, ще трябва да ни предоставите свои данни като име и адрес на е-поща (а за доставка на продукти и физически пощенски адрес). Ако имате някакви въпроси относно настоящето Уведомление за конфиденциалност на данни, моля свържете се с нас чрез меню КОНТАКТИ за да Ви съдействаме.

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА СЪГЛАСИЕ ЗА ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ.

Давам съгласието си личните ми данни, събирани и обработвани от този уебсайт във връзка с настоящото мое онлайн запитване, при необходимост, да бъдат предоставени на дружества партньори на  сайта, които извършват доставка на стоки (услуги), куриери, както и на производител/доставчик, с цел обработка и отговор на моето запитване. 

Запознат/а съм с доброволния характер на предоставяне на данните, както и с последиците от предоставянето им. Запознат/а съм, че имам право на достъп, на коригиране и заличаване на събраните данни.

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА СЪГЛАСИЕ ЗА ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ ОТ ТЪРГОВЕЦ.

Давам съгласието си личните ми данни, събирани и обработвани от  този уебсайт във връзка с моя поръчка да бъдат предоставени на дружества партньори на сайта, които извършват доставка на стоки, куриери, както и на производител/доставчик, с цел обработка и изпълнение на поръчката. 


Запознат/а съм с доброволния характер на предоставяне на данните, както и с последиците от предоставянето им. Запознат/а съм, че имам право на достъп, на коригиране и заличаване на събраните данни.