Севриз за хранене от онлайн магазин www.domisima.com

При нас ще намерите най-широка гама сервизи за хране на най-добри цени. Сервизите за хранене са изработени от порцелан, фин порцелан, китайски порцелан BONE CHINA и керамика. Можете да изберете порцеланов сервиз за 12 човека от над 83 части за 6 човека – това са комплектите от 24 части 

Повечето сервизи се поддържат на склад и могат да бъдат при вас в рамките на 1 до 3 дни.    

Как да изберете сервиз за хранене? Вземете предвид няколко фактора. На първо място е броя хора във вашето домакинство.

Специални сервизи за хранене? При по-специални случаи е добре да имате изискан и красив сервиз за хранене от бял порцелан с деликатна декорация.

Такъв комплект се комбинира добре с кристални чаши,

Задължително си набавете красиви прибори за хранене, посребрени свещници.

Ако търсите ежедневен сервиз за хранене , практичен избор е сервиз за хранене, изроботен от НАНО КЕРАМИКА  .

Те спокойно могат да се мият в миялна машина ежедневно, както и да се използват в микровълнова фурна.

От какъв материал са изработени чиниите? Най-практичният вариант за ежедневна употреба е сервиз за хранене, изработен от нано керамика и порцелан. Тези материали са непорести, не задържат никакви микроорганизми по повърхността си. Това ги прави 100% хигиенични и подходящи за здравословен начин на живот. Много хора обаче предпочитат сервизи  изработени от фина керамика. Ако порцеланът е вашият предпочитан материал за чинии и чаши, обърнете специално внимание на глазурата – тя трябва идеално да покрива повърхността на чинията.

Сервиз за хранене за сватбен подарък? Това е един от най-практичните и желани подаръци за младоженци. Преди да го купите обаче, посъветвайте се с тях и разберете повече за предпочитанията им относно цветове, форми и материали на чиниите.

Подарък за годишнина от сватба? Ако сте поканени на такова тържество и особено ако то е по повод 20-годишнина от сватбата, то знайте, че порцеланов сервиз за хранене е перфектният подарък, най-малкото защото 20 години брак са т.н. „Порцеланова сватба“. При нас ще намерите качествени порцеланови сервизи с различни по стил и декор орнаменти, способни да задоволят и най-взискателите.

В DOMISIMA грижливо проверяваме и опаковаме всяка пратка. Тя пътува към вас с опция преглед преди да платиш, така че вие сами да можете да се уверите в целостта и качеството на избраните продукти.

В категорията ще намерите:

 - Сервиз за хранене от порцелан, луксозен порцелан, нано керамика и  керамика

 - Луксозни сервизи за  за хранене за 12 човека, Сервизи за хранене от 24 части , Сервизи керамика